Następna naprawa żonkowozu - tak, tak, znów się zepsuł :evil:
Ta bynajmniej nie była kosztowna, wymagała wymiany jednego przekaźnika, który "zupełnie przypadkiem" :wink: znalazł się u Mistrza :P na półce.
Krzysiu, kolejne wielkie Dziękuję - tym razem zdecydowanie od mojej żonki, bo znów ma ciepło i działają te różne "drobiazgi"
Jestem świeżo po zabiegu przeszczepu lamp ze zwykłych na ksenony w mojej Occie. Zabieg miał miejsce u krzynola. Powiem wam bajka. Profesjonalnie zrobione jak fabryka.
Dziś byłem w stacji diagnostycznej aby ustawić moje zenony. Facet myslał że przyjechałem z HIDami, ale ja mówię stawiam flache jak Pan znajdzie coś niezgodnego z przepisami; wszystko jest ori :autopoziomowanie, spryskiwacze, lampy i przetwornice maja odpowiednie atesty i homologacje. Diagnosta wymiękł
A to że jeszcze mam mozliwośc zmiany ustawienia ksenonów z ustawienia Europejskiego na wersję UK I będę mógł do syna do Anglii jeździć bez obaw że zostanę ukarany za oślepianie to już master-sztych
Pozdrawiam Cię Krzychu.
Niech Twoja mądrość I fachowa wiedza wspiera nasze szeregi zapalenców z OCP jak najdłużej
Mała awaria w 2 dzień świąt. Doktor, nawet się nie obruszył, że mu w święta głowę zawracam. :szeroki_usmiech Krótka wizyta dzisiaj i problem załatwiony w miłej atmosferze...
Krzynol, dzięki
No i jak zwykle pełna profeska ,choć procenty się również pojawiły ,to robota wykonana w całości ,czyli montaż bluetoth i triflex zaliczone ,oczywiście polecam i dzięki Krzysiek
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Ja po wymianie klocków z przodu u doktora. Przy okazji zdiagnozowane rzeczy, które w przyszłości mogą dać znać o sobie. Jeszcze jedna wizyta, by tarcze i klocki z tyłu wymienić... i będzie git
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Dziś też odwiedziłem naszego dr. oriklika ,diagnoza ,uwalona przepustnica co dalej kupić nową za 750zł , czy 250-350 używkę ? . Będzie to pierwsza naprawa tego samochodu nie licząc dwumasu :P
Komentarz